Monday, August 18, 2008

Back in townWij zijn weer veilig en wel terug in het kille Nederland. Ik mis de warmte van de zonnige Provence. Even nog wat foto's bewerkt tot Lo's als een mooie herinnering aan onze laatste dag in de vakantie waar we een bezoek brachten aan een enorme wijngaard en resten van een kasteel in La Tour d'Ɓigues.

4 comments:

Knutselfreak said...

Wat een schitterende LO's. Zo te zien hebben jullie weer veel gezien. En fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. En ik kan me voorstellen dat je de warmte mist...het is hier niet echt lekker weer. Wij hebben gelukkig niet mogen klagen en hebben een heerlijke week gehad. Helaas vandaag weer begonnen met werken, maar dat bevalt toch ook wel weer. Eerst nog wat wenne, maar al snel weer het ritme terug.
Liefs, Selma

Je@net said...

Welkom terug!! En ik kan me voorstellen dat je de warmte mist!! Denk dat wij de zomer al weer gehad hebben! Hopelijk komen er nog een paar mooie dagen aan, want volgende week begint mijn vakantie ;-)
Leuke lo's heb je gemaakt!
Enne......ik werk inderdaad in de kinderopvang!!

saffiertje said...

Mam, ze zijn weer prachtig! Inderdaad, dat kille nederland...Bleek een collega van me op nog geen 5 km afstand van ons vakantie adres te zijn geweest! Dom hoor ! Wisten we helemaal niet van elkaar!

sterkte de komende dagen...
Dikke hug miranda

M@risk@ said...

Jij ook welkom terug en beide layouts geven een mooie impressie. Vooral de kleuren van de tweede vind ik erg mooi.