Monday, June 1, 2009

Feest

Vorige week reisden we zo'n kleine 900 km vanuit het westen van het land naar het noorden en vervolgens naar het zuiden. Allemaal verjaardagen. Daan werd 8 jaar en kreeg van ons een infrarood bestuurbare trein voor zijn houten treinbaan. Hij kan hier zo leuk mee spelen en was natuurlijk blij met zijn nieuwe aanwinst. Ik heb met veel plezier gekeken hoe hij de ene baan na de andere uitprobeerde en heb het maar even vastgelegd. Uiteindelijk is het een collage geworden.
Ook het uitpakken van al zijn kadoos was een genot om naar te kijken. Hij viel van de ene in de andere verrassing. Zijn gezicht sprak boekdelen.
In Limburg heb ik een serie foto's gemaakt van de kleinkinderen van mijn schoonzus. De meisjes liepen een modeshow voor Happy Kids.Voor mijn schoonzus , die 50 jaar werd, bakte ik deze Sarah. Verder heb ik nog een speciaal etiket gemaakt voor haar lievelingswijn.

Deze tekst hadden we op de voordeur geplakt.
Nou dat was het voorlopig weer even.Tot gauw.

5 comments:

marije said...

bedankt voor je lieve berichtje op m'n blog! jij hebt trouwens het ook niet makkelijk gehad(zwager). sterkte nog enneh ik ben zo blij juist dat ze groter word, ben echt geen baby mama.
We scrappen soms al samen; zo gezellig!
maar oma zijn lijkt me ook heerlijk! wel de lusten en niet de lasten, hahaha
knap dat digiscrappen wat je doet.
ik heb trouwens bij pipoos een heel simpel maar leuk programma gekocht voor maar 14,95 van scrapbooking. misschien wat voor je als je niet genoeg freebies kan vinden na je computercrash.
groetjes marije

Je@net said...

Wat een leuke projecten allemaal Marja!!
Nog een fijne week gewenst!

saffiertje said...

wat een leuke lootjes!

Romy said...

Zo te horen is Daan flink verwend. Stoer hoor zo'n trein. De foto's van de kinderen zijn heel leuk. De digitale layouts zien er ook heel stijlvol uit.

Die Sara koek is echt een leuk idee! En al helemaal met een wijn met zulke leuke etiketten erbij.

♥ Knutselfreak ♥ said...

Weer mooie LO's gemaakt. Gaat alles goed met jullie?
Kijk even op mijn blog, ik heb een award voor je.
Liefs,
Selma