Sunday, February 14, 2010

creaEindelijk heb ik mij er weer eens toe kunnen zetten wat te maken. Ik was het patroon van mijn 'babuska'pop kwijt, maar toen ik het weer vond zag ik tegelijk nog een paar schoentjes die ik nooit afgemaakt had.Het stofje is een restantje vanvestjes die ik ooit voor mijn meisjes heb geemaakt zo'n 25 jaar geleden. Hierbij het resultaat. Ze gaan naar een lief klein meisje.

Volgens mij hebben jullie de trui voor Daan ook nog niet gezien. Het is de tweede keer dat ik dit model heb gebreid omdat Daan er zo dol op is. Ik had mij er alleen op verkeken dat hij zo hard groeide. Ik moest tot twee keer een stuk uithalen en langer breien. Sommige mensen kijken raar op dat je als oma nog een trui breit voor je kleinkind. "Dragen ze die dan nog wel?", is een vraag die ze dan stellen. Nou ik weet het wel zeker.

3 comments:

saffiertje said...

Wat een schatjes blijven die schoentjes toch en dat baboushkaatje... SCHATTIG! Bljven al jaren de leukste cadeautjes!
daan leeft zo'n beetje in de trui...uit de was...aan...in de was...uit de was...aan...Weer zo'n favootje! Rik draagt trouwens de andere, oude variant erg graag!
je weet het mam, niet alleen onze knul zal van deze trui genieten zoals hij nu doet, ook de neefjes die na hem komen!!!!

Liefs Miranda

♥ Knutselfreak ♥ said...

Wat een snoezige schoentjes! Je bent lekker crea bezig. En die tui is helemaal geweldig. Hoe is het met vingerhaken?
Die letters zijn van karton en heb ik bij de Creatieve Vlinder besteld en zelf bescrapt.
Groetjes,
Selma

Je@net said...

Ooooh, wat ontzettend leuk Marja! Heerlijk om zo lekker creatief bezig te zijn. En ik kan me voorstellen dat die trui een favoriet kledingstuk is hoor, ziet er heerlijk warm en comfortabel uit!