Friday, April 11, 2008

Badderen

Gisteren weer een hele avond foto's en dia's gescand. Het is zo verslavend en tegelijk verrassend al die oude opnames weer te zien en er nu zelf iets mee te kunnen.Het haalt ook weer zoveel herinneringen naar boven.
In 1981 kochten we ons eerste huis en gingen we van een 3 kamerflat naar een eensgezinswoning. We hadden een hele grote badkamer, maar nog geen bad. Je begrijpt wat er regelmatig met twee losstaande badjes gebeurde als de dames er genoeg van hadden. We besloten maar een ECHT bad te maken.

10 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
M@risk@ said...

Deze is leuk. Je vorige post is heel herkenbaar. Ook ik kom uit een hechte familie en we vinden het fijn om met elkaar op te trekken. Wij wonen met oma, vader, moeder, broer en schoonzus en kinderen naast elkaar en ik vind het rijkdom. Hoe anders kan het gaan.

Anonymous said...

PRACHTIG!!!

GOED weekend!

xxxMarieke

Esther said...

Wat een geweldig verhaal en echt leuke foto's. Ik kan me nog herinneren dat ik bij mijn tante ook in een teiltje zat ipv een bad.

Heel fijn weekend.

Liefs, es

Puck said...

Ziet er wel gezellig uit, zo twee badjes naast elkaar. Geweldige LO trouwens. Groetjes Puck

Je@net said...

Oh gaaf zeg! Wat een leuke herinnering om te scrappen!

saffiertje said...

Mam, helemaal weer super!!!
lijkt wel of Emma daar in bad zit in plaats van ik zelf!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
butterfly said...

mooi hoor

Karen L said...

Thank you for visiting my blog. I love your layout. I love the bright yellow - a very sunny and happy layout. Beautiful work.