Wednesday, April 2, 2008

Terugblikken

Afgelopen week heb ik weer een aantal dia's gescand. Het is zo leuk te zien hoe onze oudste dochter soms dezelfde dingen deed als haar dochters nu doen. Ik heb er maar een paar Lo's van gemaakt.

Als we zeiden :"Ruik eens hoe lekker die bloemen ruiken" ging zij likken omdat lekker iets was wat je met je mond kon proeven.

Ze was er dol op om overal in te kruipen en zich te verstoppen. Een lege doos werd vaak haar huisje, maar ook het vakje in de kast was een geliefd hoekje waar ze zich in propte.

8 comments:

saffiertje said...

JA, mam, een echte dejavu was het! Geweldige layouts! Erg mooi gedaan. Leuk om met oude foto's weer iets nieuws te maken!!!! Ookal is je kleine meisje al heel groot!
Echt helemaal SUPER!!!!!!!
dikke knuffel van mij

Knutselfreak said...

Schitterende Lo's...Sommige dingen zijn inderdaad weer herkenbaar bij je (klein) kinderen. Naomi heeft ook wel eens van die dingen dat mijn moeder zegt: 'dat deed jij ook.' Nog bedankt voor de leuke foto. Zal hem morgen aan haar laten zien.
Liefs, Selma

Anonymous said...

Prachtige layouts!!

Een goed weekend!!

xxxMarieke

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Esther said...

Geweldige LO's.
En leuk om te zien dat de kids hetzelfde doen als hun moeder. Bij mij is dat niet anders. Ik kan soms echt lachen om de dingen die mijn jongens uithalen, waarvan ik weet dat ik ze vroeger ook deed. Tja, het zal wel in de genen zitten :)

Fijn weekend, es

Je@net said...

Oooh Marja, wat een leuke layouts weer!! Je bent weer lekker op dreef! Mooi joh!

Puck said...

Leuke LO's en het brengt vast steeds hele leuke herinneringen boven als je je kleinkids soortgelijke dingen ziet doen. En nu maar genieten daarvan :)
Groetjes Puck

saffiertje said...

mooi hoor