Friday, October 31, 2008

Genieten

De kleinkinderen zijn weer op bezoek geweest en dat is GENIETEN. Opa werd 60 jaar en zijn foto hing op de deur. Fien van bijna 3 zei: "Hé dat is mijn opa met zijn dikke snor!"Ze moest er zelf om lachen. Toen opa een geurtje aftershave kreeg moest zij natuurlijk ook ruiken en dat deed ze zo leuk dat we het even op de foto hebben vastgelegd en ...het werd de Lo SmellEmma kan zo heerlijk spontaan lachen. Je moet moet wel meelachen. Zij zit helemaal in de princessen fase. Ze kan heerlijk knutselen en lief spelen met de Barbies.Daan wordt ook al zo groot. Hij had een blad met sommen gemaakt en opa moest steeds raden wat er ingevuld moest worden. Hij is ook druk bezig met de tafels. Hij wil alleen niet graag gefotografeerd worden. Toch is het gelukt en dat werd deze Lo.

6 comments:

Romy said...

Ze zien er weer erg leuk uit! Je hebt aan deze drie vast fantastische kleinkinderen:)

Knutselfreak said...

Je hebt weer geweldige LO's gemaakt, maar ja wat wil je dan ook met zulke schatten kleinkinderen. Vond het zeer gezellig om ze weer eens te zien. Nog bedankt voor je foto's. Zal je snel de mijne sturen.
Liefs, Selma

Je@net said...

Oooh Marja, wat een leuke layouts van al je kleinkinderen! Prachtig hoe ze ieder zo mooi op een pagina staan!

saffiertje said...

mam, ze zijn weer helemaal super!!! die van Fien!!!! Super, echt fientje!!

M@risk@ said...

Wat een prachtige meidenlayouts en stoere jongenspagina. Veel mooier als gewoon een foto van de kleinkinderen in een lijstje.

Essie said...

Wat een heerlijke LO's om te bewonderen. Heb je wederom mooi gemaakt.

Een heel fijn weekend.
Liefs, es