Monday, October 18, 2010

The wedding

In de zomervakantie is onze jongste dochter Debora in de Provence ten huwelijk gevraagd op het landgoed waar de film A GOOD YEAR is opgenomen. Heel romantisch.

De in Londen woonachtige belegger en 'hotshot' Max Skinner (Crowe) verhuist naar de Provence om een kleine wijngaard, die hij onlangs van zijn overleden oom heeft geërfd, te verkopen. Het is zijn bedoeling het erfgoed zo snel mogelijk van de hand te doen om zo ook zijn verleden voorgoed achter zich te laten. De realiteit blijkt echter anders uit te pakken dan hij zich dat had voorgesteld. Hij wordt langzaam maar zeker verliefd op het land en op een mooie dame.

Nu hopen zij op 9-9-2011 te trouwen op een prachtig landgoed (Chateau Presseux) in de Ardennen.De voorbereidingen zijn al in volle gang voor een echt sprookjeshuwelijk. Aankomende vrijdag mogen we mee gaan kijken naar de trouwlocatie.
Zaterdag gingen ik met haar kijken voor en bruidsjurk en ze was meteen verliefd op een jurk. Hij stond ook alsof hij voor haar gemaakt was. Het was weer een ontroerend moment. Zeker als je beseft dat dit de laatste van de drie is. Ze vond ook een paar mooie schoenen en zo besloten we maar niet verder te zoeken en alles vast in bestelling te zetten. Tegenwoordig moet alles wel een half jaar vooraf geregeld worden, dus zijn we zeker op tijd. Helaas kan ik niets laten zien, maar ik hou jullie op de hoogte.
De twee kleindochters Emma en Fien die vorig jaar bij de andere dochter bruidsmeisje waren, zijn ook al weer gevraagd. Fien zei: "Ik wil wel, maar mijn schoenen zijn te klein." Ze was gerustgesteld toen ze hoorde dat er een hele nieuwe prinsessen-oufit door oma en tante voor haar gemaakt werd en ze ook nieuwe schoenen kreeg.

3 comments:

♥ Knutselfreak ♥ said...

Wat romantisch allemaal. En dan ook nog van die schattige bruidsmeisjes. Het wordt vast een geweldige trouwdag voor jullie allemaal. Veel plezier met de voorbereidingen.
Liefs, Selma

saffiertje said...

Dat wordt een feetsje wel na het zien van die prachtige locatie!!!!!!!

Je@net said...

Oooh, wat leuk! Veel plezier met alle voorbereidingen!